Header image

Van Oosten Makelaardij steunt de Sunday Foundation

Datum: 12 januari, 2023
Categorie: Sunday Foundation

Sunday Foundation is een initiatief van Sander de Kramer en Hugo Borst, twee maatschappelijk geëngageerde (mede-)Rotterdammers. Hun stichting richt zich tot de vergeten delen van de wereld. Plekken waar mensen in nood verkeren, buiten het oog van de internationale hulporganisaties.

“In 2023 willen wij een school voor kansarme kinderen bouwen.”

De Sunday Foundation bestaat volledig uit vrijwilligers. Samen zetten zij projecten van hoop op. Wij als Van Oosten Makelaardij steunen dit van harte door financieel bij te dragen. Ons doel is om in 2023 een bedrag bij elkaar te sparen waarmee de stichting een school voor kansarme kinderen kan bouwen in Sierra Leone. Help jij ons om dit doel te bereiken? Dat kan op twee manieren.

  1. Door in 2023 een opdracht te geven aan Van Oosten Makelaardij, steun je automatisch Sunday Foundation. Bij elke transactie doneren wij namelijk een bedrag aan de stichting.
  2. Doneer zelf op bankrekeningnummer NL97TRIO 0390391379 (Triodos Bank) van de Stichting Sunday Foundation, o.v.v. Van Oosten Makelaardij. Jouw bijdrage gaat voor 100% naar het goede doel.

Heb je vragen over de donaties van Van Oosten Makelaardij of wil je ideeën met ons delen? Neem gerust contact op. Meer informatie over Sunday Foundation vind je hier.

 

Deel deze blog.