Taxatie.

Een huis taxeren in Rotterdam?

Taxeren is een vak (apart). Van Oosten Makelaardij is dan ook aangesloten bij NVM, NWWI, NRVT en VastgoedCert. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken op het gebied van makelaardij en taxatie. Dit betekent dat onze beëdigde taxateurs hun competenties op peil houden door middel van permanente educatie. Het houdt ook in dat we toegang hebben tot uitgebreide data voor opdrachten binnen een straal van 10 tot 20 km rondom onze vestiging.

Gevalideerd taxatierapport.

De taxatie is een objectieve waardebepaling op basis van diverse factoren waaronder: ligging, onderhoud, energiezuinigheid en marktomstandigheden. In het taxatierapport wordt daarnaast de vergelijking gemaakt met recente transacties van soortgelijke huizen uit de omgeving. Ter afronding wordt het rapport gevalideerd, zodat het voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Officiële taxatie.

Een taxatie door Van Oosten Makelaardij is geschikt als officiële documentatie tijdens de aanvraag van financiering. In het geval van echtscheiding of erfenis geven wij eveneens duidelijkheid over de waarde van het onroerend goed. We bezoeken en taxeren de woning op een afgesproken tijdstip. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Taxatie aanvragen?

Maak een afspraak

Reviews.

"Joris van Oosten was erg betrokken bij onze gezinssituatie. Hierdoor vonden we uiteindelijk ons droomhuis."
Gelukkig gekocht en verkocht - Slingelandtlaan 16, Rotterdam
Review image
Review