Exclusief.

Exclusieve-
huizen.

Wat is de waarde van Baerz & co?

Het is fijn wonen in Rotterdam. Neem Hillegersberg, een waterrijke woonwijk met karakteristieke huizen aan de rand van een wereldstad. Je bent niet de enige die geïnteresseerd is in een woning in deze Rotterdamse deelgemeente. Omdat de verkoop van een huis in het hogere segment extra aandacht vraagt, brengen we deze onder in een eigen categorie.

Stille verkoop.

De exclusieve woningmarkt onderscheidt zich allereerst vanwege het prijsniveau. Als eigenaar van een villa, vrijstaand huis of penthouse ben je het liefst discreet over de vraagprijs. Stille verkoop van een exclusief huis in Rotterdam kan Van Oosten Makelaardij een extra impuls geven, bijvoorbeeld via het Baerz & Co label.

Baerz & Co.

Dit landelijke platform verbindt exclusieve woningmakelaars met elkaar. We verzekeren hiermee ten tweede, dat we jouw exclusieve huis enkel aan oprecht geïnteresseerden presenteren. Voor woningzoekenden geldt uiteraard dat wij deuren openen die voor anderen gesloten blijven. Neem voor meer informatie over deze dienstverlening contact met ons op.

Aankopen of verkopen?

Plan een kennismaking

Reviews.

‘’Deze makelaar kenmerkt zich door zorgvuldigheid, kalmte en inzicht’’

Verkocht én aangekocht - Juliana van Stolberglaan 11, Rotterdam
Review image
Review