Nieuwbouw.

Nieuwbouwmakelaar

Specialist in Rotterdam en omgeving.

Een samenwerkingspartner met oog voor beide partijen. Dat is nieuwbouwspecialist Van Oosten Makelaardij uit Hillegersberg in het kort. Voor projectontwikkelaars zijn wij de verkopend makelaar met ruime ervaring. Een partner die vertrouwen uitstraalt. Voor potentiële kopers zijn wij het klankbord. We luisteren naar wensen en vertalen deze naar mogelijkheden.

Cruciale verbinding.

Expertise in verkoop én aankoop leert ons welke eisen beide partijen aan het nieuwbouwproject stellen. Wij zijn als ‘verbinder’ daarom nauw betrokken, vanaf de ontwikkeling tot aan de verkoop en uiteindelijke oplevering van de nieuwbouwwoning:

1. Verkoopadvies
Wij starten ieder transformatie- of nieuwbouwproject met een onderzoek naar de interesse en het verlangen van de doelgroep. Op basis van onze deskundigheid adviseren wij projectontwikkelaars vervolgens over de vraagprijs en marktpotentie van het project.

2. Inschrijvingen
Doordat wij een actief zoekersbestand hebben, zullen we als verkopend makelaar veel woningzoekenden persoonlijk benaderen. Via diverse marketingmiddelen werven we daarnaast actief nieuwe leads. We voorzien geïnteresseerden van informatie door middel van brochures en informatieavonden.

3. Verkoopfase
Het is in deze fase, voor beide partijen, belangrijk dat interesse overgaat in resultaat. Om die reden besteden wij hier extra aandacht aan. We nodigen ingeschreven kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek, zodat alle verwachtingen en vragen aan tafel besproken kunnen worden, en men met een goed gevoel overgaat tot aankoop.

Wil je samenwerken?

Plan een afspraak

Reviews.

"Realistisch advies en goede begeleiding door het gehele team van Van Oosten."

Succesvol verkocht en aangekocht - Terbrechtse rechter rottekade 130, Rotterdam
Review image
Review