Over ons.

Ontdek onze signatuur.

Welkom bij Van Oosten Makelaardij uit Rotterdam Hillegersberg. Wij vernieuwen de Rotterdamse woningmarkt sinds 2010 door een creatieve werkwijze. Mét succes. We boeken prachtige aankoop en verkoopresultaten op diverse verkoopkanalen, hanteren een maatwerk tariefstelsel en investeren in uitmuntende woningpresentaties.

Ons team.

Joris van Oosten
Joris van Oosten
Register Makelaar
Register Taxateur
Beëdigd NVM Makelaar
Vanessa Blankenstein
Vanessa Blankenstein
Commercieel Medewerker Binnendienst
 
Tom Schoots
Tom Schoots
Kandidaat Register Makelaar
Kandidaat Register Taxateur
 
Lex Hoogeveen
Lex Hoogeveen
Kandidaat Register Makelaar
Kandidaat Register Taxateur
Mariëlle de Leede
Mariëlle de Leede
Commercieel Medewerker Binnendienst

Van Oosten Makelaardij.

Van Oosten Makelaardij is in 2010 opgericht door Joris van Oosten, na ruime ervaring opgedaan te hebben in Rotterdam en omgeving. Anno nu zijn we een gerenommeerd makelaarskantoor in Hillegersberg met gekwalificeerde medewerkers. De dienstverlening bestaat uit begeleiding bij verkoop of aankoop, nieuwbouw, en erkende taxaties.

Van Oosten Makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie NVM (het kwaliteitslabel voor makelaars en taxateurs). We zijn beëdigd, werken volgens de NVM-erecode, hebben toegang tot de meest actuele marktdata en het grootste netwerk van collega-makelaars in Nederland.

Als makelaar besteden we veel aandacht aan marketing, omdat een goede presentatie de kans op verkoop aanzienlijk vergroot. Onze samenwerking met interieurstyliste Eva Goedegebuur maakt het mogelijk om een inspirerend beeld te geven van de mogelijkheden van ieder huis.

Wat de organisatie op persoonlijk vlak tekent is inlevingsvermogen. Alle leeftijdsgroepen zijn binnen het team van Van Oosten Makelaardij vertegenwoordigd. Dat is een bewuste dynamiek. We begrijpen wat een gezin zoekt, maar voelen net zo goed de wensen van starters en oudere generaties aan.

Benieuwd naar begeleiding door Van Oosten Makelaardij? We ontmoeten je graag in persoon, zodat we meer over onze strategieën kunnen vertellen.

Klik hier voor het plannen van een eerste afspraak.

Ontdek onze eigen signatuur!

Werkgebied

Van Oosten Makelaardij is gevestigd aan de karakteristieke Straatweg in Hillegersberg. Dit stadsdeel kennen we dus door en door, maar ook in andere wijken en aangrenzende plaatsen zijn wij bekend. Onze diensten zijn toegankelijk voor iedereen. Waar in de omgeving Rotterdam je ook woont of wilt gaan wonen.

vanoosten_werkgebied

Review.

"Realistisch advies en goede begeleiding door het gehele team van Van Oosten."

Succesvol verkocht en aangekocht - Terbrechtse rechter rottekade 130, Rotterdam
Review image
Review