Aankoop.

Aankoop-
makelaar.

Jij zoekt, wij vinden.

Een huis kopen is een bijzondere gebeurtenis. Dat maak je slechts enkele keren in je leven mee. Omdat wij willen dat jij hier zoveel mogelijk van kunt genieten, nemen we alle spanning weg. Van Oosten Makelaardij zorgt er dus voor dat het hele proces soepel en duidelijk verloopt. Met als eindresultaat: een huis dat helemaal past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Aankoopbegeleiding.

Het doel is helder. Je wilt een huis kopen in Rotterdam Hillegersberg, Schiebroek, Blijdorp of een ander deel van ons werkgebied. Daarom schakel je Van Oosten Makelaardij in als aankoopmakelaar. Tijdens een eerste kennismaking inventariseren we jouw zoekopdracht. Vervolgens ontvang je hulp in overzichtelijk stappen:

1. Geslaagde kick-off
In de praktijk blijkt het eerste zoekprofiel vaak wat breed. Als start bezoeken we daarom samen verschillende huizen. Jij ontdekt wat goed voelt en de zoekcriteria worden hierdoor gerichter. Daarna benaderen we collega-makelaars, zodat we als eerste op de hoogte zijn van geschikt aanbod (inclusief stille verkoop).

2. Van bod tot aankoop
Als tijdens het bezichtigen blijkt dat je helemaal voor een huis * wilt gaan, zijn wij je adviseur. We behoeden je voor VVE’s met schulden, bouwkundige mankementen en andere negatieve situaties. Bovendien bepalen we aan de hand van de werkelijke woningwaarde een goed openingsbod. We onderhandelen met de verkoopmakelaar totdat het beste resultaat bereikt is. Tot slot checken we de juridische kant van het verhaal (tot op de laatste letter).

* Wil je de beschikbare ruimte van je nieuwe huis optimaal benutten? Zoek je een samenhangende stijl voor je interieur of wil je toegang tot unieke meubelstukken, verlichting en stoffering? Wij hebben een interieurontwerper in huis: Eva Goedegebuur van Studio Neighbours.

3. Je betaalt voor resultaat
De meeste makelaars rekenen een vast percentage over de gehele aankoopprijs. Dan is een goed onderhandelingsresultaat niet in het belang van de makelaar. Bij ons wel. Wij hanteren een starttarief met bonussysteem (maar staan ook open voor andere suggesties). Hoe lager de aankoopprijs, des te gunstiger voor jou én ons. Een win-win situatie.

Wil je kennismaken?

Plan een afspraak

Reviews.

"Realistisch advies en goede begeleiding door het gehele team van Van Oosten."

Succesvol verkocht en aangekocht - Terbrechtse rechter rottekade 130, Rotterdam
Review image
Review