Verkoop.

Verkoop-
makelaar.

Hoe verkopen wij jouw huis?

Het antwoord is even eerlijk als onze manier van werken. We kiezen voor een creatieve en vooral positieve manier van verkopen. De extra tijd en aandacht die wij aan bezichtigingen besteden, leidt tot een prettig koopproces en dus twee tevreden partijen. Uiteindelijk is het beste verkoopresultaat een combinatie van een aantrekkelijk bieding én de meest gunstige randvoorwaarden.

Typisch Van Oosten.

Nadat we jouw plannen uitgebreid hebben besproken creëren we een verkoopstrategie op maat. Misschien zetten we samen in op de exclusieve woningmarkt? Of past Cribb, het woningplatform dat vóór de markt uit verkoopt, beter bij jou? Hoe dan ook maken we gebruik van deze drie factoren:

1. Eigen contentstudio
Onze stylisten zorgen ervoor dat jouw interieur volledig tot zijn recht komt. Vervolgens wordt je huis met gevoel voor sfeer en compositie gefotografeerd en gefilmd. Op de unieke website die we ter lancering maken, voegen we aantrekkelijke teksten toe en via social media brengen we het nieuwe aanbod slim onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

2. Een topcontract
Nadat alle verkoopstappen zijn doorlopen lijkt het koopcontract misschien een formaliteit. Niet voor ons. Wij besteden veel aandacht aan de invulling van het koopcontract, ontbindende voorwaarden en de juiste juridische bepalingen. Hierdoor bouwen wij maximale zekerheid in.

3. ‘Win-win’ tarief
Omdat elk huis en iedere situatie anders is hanteren we maatwerktarieven. De courtage ligt bij Van Oosten Makelaardij dus niet vast (tenzij jij daar de voorkeur aan geeft). Verkopen we boven verwachting goed, dan worden we daar beiden voor beloond. Valt het tegen, dan doen we ieder wat water bij de wijn.

Wil je kennismaken?

Plan een afspraak

Reviews.

"Realistisch advies en goede begeleiding door het gehele team van Van Oosten."

Succesvol verkocht en aangekocht - Terbrechtse rechter rottekade 130, Rotterdam
Review image
Review