Mijn favorieten

Verkoper aan het woord

Een hele fijne makelaar, betrokken, meedenkend en kritisch. Door het advies van Joris hebben we betere keuzes gemaakt en kosten bespaart en nog belangrijker ons droomhuis aangekocht. Ik kan van oosten makelaardij dan ook meer dan aanraden.
De heer van Kooij


Beste Joris en collega's,
Hester en ik willen jullie graag laten weten dat we werkelijk elke stap van het hele aan- en verkoop proces zo ontzettend fijn vonden met jullie! Het team is zo aandachtzaam, maakt werkelijk en fijn contact en maakt het ècht tot een hele prettige aangelegenheid. Jullie zijn echt een goed team, het valt ons echt op dat er een soort sfeer van zorgvuldige ontspanning bij jullie allemaal heerst - en dat maakt dat wij altijd veel vertrouwen hadden, zelfs of vooral op spannende momenten. 
Dat is bijzonder. We vonden het echt leuk om jullie allemaal te ontmoeten! Dank voor de goede zorgen. 
Jasper & HesterDe medewerkers zijn enorm betrokken en kundig. Wij zijn dan ook heel erg blij met alle goede adviezen die wij hebben gekregen. Het meedenken en het snel kunnen schakelen in het zoekproces hebben wij in het bijzonder heel erg gewaardeerd.

Lisette en Ewoud-Jan


Fantastisch!! Onze verkoopmakelaar èn aankoopmakelaar. Betrouwbaar, betrokken, eerlijk, proffesioneel, creatief, oplettend & empatisch. Alle medewerkers weten overal vanaf, zijn altijd vriendelijk, snel en niks is hen te veel. Als kritisch dienstverlenend type ga ik jullie bij iedereen de hemel in prijzen.
Jeannette StuijIk vond de contacten met het team (ook op kantoor dus) prettig, had de indruk dat ik altijd terecht kon met m'n vragen.
Op een zeker moment ontstond de koppeling met Ciska en dat werkte omdat zij mij goed kon lezen.
Jullie noemen het begeleiding, zo voelde het ook. Ik had dat nodig, was door het lange zoeken en misgrijpen af en toe onzeker. 
De rustige en realistische aanpak heeft geleid tot een aankoop waarmee ik blij ben.
De potentie van het appartement had ik niet herkend dus fijn dat je proactief die afspraak maakte om daar te gaan kijken!
Hanneke van der WalMany thanks Joris and we wish you great success . We definitely rate you the best agent we have worked with in  South Africa, Holland and France!
Best wishes and much appreciation to you and your staff
DennyWij kwamen via kennissen bij deze makelaar terecht. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben over deze makelaar en dat zij onze verwachtingen echt hebben overtroffen! Estherly heeft ons van begin af aan zeer kundig geadviseerd en met ons meegedacht. Daarnaast heeft zij ons veel werk uit handen genomen qua plannen van fotograaf, bezichtigingen etc. Ook qua communicatie liep alles duidelijk en snel. Als onze contactpersoon er niet was dan werden onze vragen direct opgepakt door iemand anders. De middelen die zij inzetten om de woning te presenteren op funds is vernieuwend en helemaal van deze tijd! Door duidelijke afspraken, heldere communicatie en pro-activiteit was de woning binnen 3 weken verkocht tegen een zeer goede prijs! Wij zouden Joris van Oosten makelaardij zonder enige twijfel bij iedereen aanbevelen!
Mevr NitscheIn één woord: geweldig. Door Estherly zijn wij vanaf het eerste contact tot aan de overdracht persoonlijk begeleid. Zij kwam met uiterst goede tips en trucs om de woning verkoopklaar te maken en dan heeft schijnbaar zijn vruchten afgeworpen want de woning is razendsnel verkocht. Het kantoor is goed bereikbaar (zelfs op zaterdag!) en iedereen is de hoogte van het dossier waardoor je snel kan handelen en antwoord krijgt op je vragen. Tot slot wil ik de persoonlijke aandacht niet onbenoemd laten; wij hebben ons geen moment een nummer gevoeld en dat is toch fijn wanneer je de volgende stap gaat zetten! Kortom, van Oosten is echt een aanrader!
Yvet BosBoven verwachting snel ons huis verkocht dankzij de inzet en goede service van J.J. van Oosten Makelaardij en met name Ciska! Een ontzettend vriendelijk en enthousiast team, goed bereikbaar en denkt echt vanuit de klant. Een absolute aanrader!
Ashley HofmannNadat mijn appartement anderhalf jaar te koop had gestaan bij een andere makelaar, was het bij makelaar van Oosten binnen twee weken verkocht. Makelaar Ciska Schiereck deed constructieve voorstellen om tot verkoop te komen. Zij was daarbij creatief, deskundig en zorgvuldig. Ook het ondersteunende personeel op het kantoor is vriendelijk en consciëntieus. Iedereen is op de hoogte en denkt goed mee. Een verademing na mijn ervaringen met de eerdere makelaar!
Dhr PoldermanWij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van van Oosten Makelaardij bij de aankoop van onze nieuwe woning. Joris en Estherly hebben ons op een zeer prettige manier van goede adviezen voorzien. Op die momenten dat actie verwacht werd, konden we erop rekenen dat dit deskundig en punctueel gebeurde.
Dhr SoetaertWat een verademing deze makelaar, duidelijk, eerlijk en reëel. Het personeel van het makelaars kantoor waren alle zeer kundig en behulpzaam kortom wij zijn blij met hun.
Debbie SpringvloedDeze makelaar is anders dan de klassiek georiënteerde makelaars. Door de keuze uit meerdere kostenmodellen en bijbehorende strategieën gaat deze makelaar echt voor de klant (en niet voor de snelste deal waar vooral de klassieke makelaar baat bij heeft). Zowel makelaar van Oosten als het ondersteunende personeel op kantoor staan klaar als het nodig is en zijn prettig in de omgang. Goede kennis van de lokale markt waardoor de inschatting van de vraagprijs bijzonder goed passend was bij de potentiële vraag in de markt. Al met al een zeer prettig ervaring.
Dhr TioGoede bereikbaarheid, snelle responstijd, ook buiten normale kantooruren. van Oosten was mijn aankoopmakelaar en heeft actief gezocht en goed geadviseerd. Top!.
Dhr de la BeijBij de verkoop van mijn eerste huis ben ik zeer goed begeleid. Het advies was professioneel en helder. En de kennis van de markt heeft geleid tot een boven verwachting goed resultaat.
RachelIk heb van Oosten Makelaardij ervaren als een zeer professionele partij. We hebben nuttige tips ontvangen voor het stylen van de woning voor de foto's en de bezichtigingen. In verband met vakantie wilden we op heel korte termijn de woning op Funda plaatsen, zodat de bezichtigingen in onze afwezigheid plaats konden vinden. Van Oosten heeft hard gewerkt om dit mogelijk te maken en een slimme verkoopstrategie gevolgd. We zijn 2,5 week op vakantie geweest en bij terugkomst zat er al een sticker 'verkocht' op het verkoopbord!
Leonne en StefanNo-nonsense insteek, slagvaardig en blijven zoeken naar een oplossing die voor beide partijen werkbaar is. Goed zaken gedaan voor zowel de aankoop als verkoop van mijn huis.
EricJoris van Oosten is kenmerkend voor hoe een moderne makelaar zou moeten zijn. Hij maakt maximaal gebruik van de dynamiek van de markt en onderscheidt zich van de conservatieve makelaars door een object snel en voor een optimale prijs te verkopen en het niet 3 maanden te koop te laten staan met het gevolg dat er alleen maar minder opbrengst is. Nog even afgezien van de frustratie van het huis 3 maanden in de status verkoopklaar te moeten houden. Joris bedankt!
KauerEen erg prettige en lekker commercieel makelaar. Zeker niet eentje van de oude stempel "zitten en wachten". Wij waren onder de indruk van de acties om echt te verkopen. Slim omgaan met plaatsing van de advertentie qua timing en ook met de prijsstelling. De onderhandeling liep goed en was helder. Ook het traject daaropvolgend werd uitstekende service verleend door Joris en zijn medewerkers. Wij waren al met al tevreden en zouden dit kantoor van harte aanbevelen!
Dhr FaceyHartelijk bedankt voor je hulp en begeleiding! Wij hadden natuurlijk al goede ervaringen met jullie (na ons appartement en de bemiddeling van mijn broer's woning). Met name dankzij jullie sturing om ons te richten op de opendag is de juiste zet geweest! Gedurende onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben we te maken gehad met diverse andere makelaars, geen van deze partijen kon tippen aan jullie (het gehele team) kennis, service en communicatie. Bedankt!!
TristanNog geen half jaar geleden vroeg ik Joris naar mogelijkheden wat betreft een eventuele verkoop van ons huis. Onze verwachtingen zijn overtroffen! Dankzij creatieve en strakke onderhandelingen bij de aankoop en een zeer snelle verkoop wonen wij inmiddels in ons nieuwe huis! Het contact met het gehele team verliep prettig. Er werd erg goed meegedacht en rekening gehouden met onze (beperkte) mogelijkheden. Vele zorgen zijn ons uit handen genomen. Nogmaals dank!
Cindy HeijligersHet contact met Estherly en Joris was erg prettig. Ook in de avonden zijn zij goed bereikbaar en reageren ze snel op vragen. De presentatie van het huis was netjes verzorgd en ook de bezichtigingen werden in goed overleg gepland. Verder gaven ze helder en duidelijk advies tijdens de verkoop- en onderhandelfases. Overall een erg goed gevoel bij Van Oosten makelaardij en we bevelen ze zeker aan bij anderen.
Dhr van WindenJ.J. van Oosten heeft ons deskundig geholpen tijdens alle stappen die bij de verkoop van een woning komen kijken. Ook de diverse adviezen getuigen van bekwaamheid. Van Oosten is een echte aanrader!
Arjen van GrolZeer prettige omgang met makelaar. Ook met de kantoormedewerkers.Lossen alle vragen deskundig op. Kortom, een prima makelaar!
Dhr. VerhoevenWe willen jullie erg bedanken voor de goede service en aanpak van de verkoop van ons huis. Jullie zijn een verademing vergeleken met de ‘old boys’ in Hillegersberg. Hou dit vast!
Marret & WimIk ben bij Van Oosten Makelaardij terecht gekomen op aanraden van vrienden die hele goede ervaringen hadden. Ook bij mij zijn de verwachtingen waar gemaakt!
Bij de verkoop van mijn woning heb ik Joris leren kennen als een vakkundig en betrouwbaar persoon. Bij de start van onze samenwerking heeft hij eerlijk aangegeven wat de sterke en minder sterke punten van de woning waren, waardoor ik hier in de voorbereiding voor de presentatie van mijn huis rekening mee konden houden. De aanbeveling voor de uitstekende fotograaf en interieurstyliste waren hierop welkome aanvullingen die voor schitterende foto's hebben gezorgd.
Ook gedurende het verkooptraject waren de lijntjes met het team van Van Oosten kort en verliepen de contacten soepel. Met raad, daad en adviezen ben ik bijgestaan, waardoor we mijn appartement in een hele korte tijd hebben weten te verkopen. Ik zou Van Oosten Makelaardij zeker aanraden!
Marloes SchoonenOns huis stond een jaar te koop toen we een folder van Joris van Oosten in de bus kregen, waarin vermeld stond dat de gemiddelde verkooptijd bij hem ong. 3 maanden was. Dat leek ons (op z’n zachtst gezegd) tamelijk sterk. Maar, na 1 jaar vonden we het wel tijd dat iemand anders eens zou proberen ons huis te verkopen. En verdomd (excuses le mot), na 3 maanden was ons huis verkocht! Waar dat aan ligt? Geen idee! Wat we wel weten: Joris (en ook zijn kantoor) gingen veel actiever te werk dan we gewend waren. En bij verschillende gelegenheden bleken ze ‘snel te kunnen schakelen’. Dus: Joris en kantoor: hulde!
Alex en Marijke Commandeur
 


Na een plezierig kennismakingsgesprek en een in mijn ogen goed advies is het huis van mijn moeder in Schiebroek, na 5 dagen Funda, verkocht. Als alles zo snel gaat is er weinig contact met de makelaar nodig. In de spaarzame contacten die er toch waren heb ik de “mensen van Joris” leren kennen als vriendelijke, betrokken en doortastende vakmensen. Voor herhaling vatbaar!
Jeroen van Bergen en Henegouwen
 


We hebben de samenwerking met Joris en zijn team als erg prettig, professioneel en persoonlijk ervaren. Lange tijd waren we op zoek naar ons droomhuis, maar dat bleek met ons eisenpakket niet zo makkelijk te vinden. Joris hield ons steeds goed op de hoogte van nieuwe huizen op de markt en maakte het ook mogelijk huizen voor de markt uit te bekijken. Hij heeft ons meerdere malen behoed voor overhaaste beslissingen en slechte prijs - kwaliteit verhoudingen. Soms leek het of hij beter wist wat bij ons paste dan wij zelf. Zijn vertrouwen dat HET huis echt wel op ons pad zou komen, maakte dat we niet voor een tweede keuze zijn gegaan. Door Joris hebben we nu een fantastisch huis kunnen kopen dat nog niet eens op de markt was. Zonder hem als aankoop makelaar was dat nooit gelukt!
Ralph en Femke Thoen
 


Deze makelaar/ Joris van Oosten verkoopt uw huis terwijl u er niet om heeft gevraagd!
Het overkwam ons in elk geval;
Eerder dan wij zelf, wist deze makelaar/Joris dat met de verkoop van ons huis aan een gezin dat hij begeleidde in hun zoektocht naar woonruimte, onze droom om een huis te bouwen naar eigen idee in een stroomversnelling zou raken.
Zo matchte hij een bestaande vraag naar woonruimte met een aanbod dat (nog) niet op de markt was.
Met twee blije gezinnen als resultaat!
Nogmaals dank voor de prettige samenwerking!
Remko en Janneke Niebuur
 


"Na met een aantal makelaars een gesprek te hebben gehad, kwam Joris met een verrassende verkoopstrategie. Hij adviseerde ons om nog voor de start van de verkoop te investeren in het huis om zo de presentatie te optimaliseren en om zo ook een hogere opbrengst te genereren. We hebben de tips opgevolgd en een aantal kleine aanpassingen in het huis doorgevoerd. Dit resulteerde in een zeer geslaagde verkoop aan de eerste kijker voor een zeer goede prijs. We zijn dan ook erg tevreden over de aanpak en hebben de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren."
Bram en Maartje'Joris en co.' hebben ons super geholpen, mede door een uitstekende kennis van de markt, betrokkenheid, interesse en de tijd die ze in je willen investeren maken ze het verschil. Dankzij de hulp en expertise van Joris hebben wij een fantastisch huis, in een fantastische buurt. Ook in de onderhandelingen wist Joris zich te onderscheiden. En inmiddels heeft Joris al veel van onze vrienden naar te tevredenheid geholpen!
Sanne & JelmerVoor mij bent u genomineerd voor de Makelaar Creativiteits Award 2014!
Nogmaals dank voor het behalen van het bijzonder fraaie onderhandelingsresultaat voor de aankoop van het appartement van onze dochter.
Jan BeurskenJoris heeft ons geholpen bij het vinden en kopen van ons nieuwe huis in Rotterdam. De kern van zijn werkwijze is rustig, zorgvuldig en vasthoudend, dit blijkt bijvoorbeeld uit de onderhandelingen die hij heel kalm maar wel stevig heeft gevoerd. Bovendien heeft Joris op alle mogelijke manieren mee gedacht en houdt zijn betrokkenheid niet op zodra de koop rond is! Wij kijken terug op een erg prettige samenwerking.
Derk en FemkeMet behulp van Joris hebben we een huis kunnen kopen op een plek waarvan we niet durfden te dromen dat we er zouden kunnen wonen. Met zijn kennis van de markt had hij meteen het huis gevonden dat bij ons paste en door zijn succesvolle onderhandelingen hebben we nu nog geld over voor de verbouwing. Zijn enthousiasme en betrokkenheid bij het gehele proces heeft geleid tot een zeer prettige samenwerking en een mooi eindresultaat.
Stefan en NaomiWij kwamen voor het eerst in aanraking met Joris toen hij net voor zich zelf was begonnen en zijn eerste open huizen dag als zelfstandig makelaar volbracht. De manier waarop we als kopende partij het contact hadden met Joris was zeer aangenaam en zodoende ook voor ons een reden om Joris in te schakelen als verkopend makelaar van onze woning een aantal jaren later. Wat zeer prettig is aan een makelaarskantoor als Joris van Oosten is de zeer flexibele instelling. Niet alleen richting ons als klant maar ook richting de mogelijke kopers. Een no-nonsense houding met betrekking tot het te verkopen object, geen dromen willen verkopen maar realistische doelstellingen neerzetten. Behulpzaam middels duidelijke adviezen omtrent mogelijke aanpassingen om het object (nog) beter verkoopbaar te maken. Al met al resulterend in een snelle verkoop van ons huis. In die snelheid ook een nieuw huis aangekocht waarbij Joris van Oosten ons bijstond in het proces. Met dezelfde flexibele houding en adviserende attitude ook hier in rap tempo tot een bevredigend eindresultaat kunnen komen. 
Lot Broekhuizen, Rutger en Siem de WolfEen paar weken geleden liep ik door Zaltbommel ( waar ik nu woon) en zag de raamstickers voor de tweede openhuizendag van 2013. Toen drong het tot me door dat ik dus maar iets langer dan zes maanden geleden het besluit heb genomen om samen mat jullie te kijken of mijn huis in Kralingen verkoopbaar was. Want het was nèt voor de openhuizendag van april 2013 dat wij samen in zee gingen. En drie en een halve maand later zat ik bij de notaris!
Dat de verkoop zo soepel is verlopen is 100% jullie werk geweest. Alleen al het feit dat ik hier zo weinig stress van heb ondervonden, terwijl het hele proces echt 'n enorme ommezwaai voor mij is geweest. Zulke veelomvattende beslissingen moeten nemen was heftig, maar dankzij jullie goede zorgen (niet alleen inzake de verkoop van het huis, maar ook door de persoonlijke aanpak en prettige, open manier van communiceren) is voor mij de gehele gang van zaken -ook emotioneel- goed verlopen.
De fotografe die de foto's heeft gemaakt, heeft het huis zodanig vast weten te leggen dat ik niet alleen erg veel kijkers heb gehad, maar dat de reacties ook bij het zien van het huis in het echt nog even enthousiast waren. De foto's zal ik later ook zeker weer aan mijn zoontje laten zien zodat hij zich onze oude etage in Rotterdam nog zal herinneren.

Dank voor jullie inzet, advies, betrokkenheid en kennis. Ik ben blij met jullie.
Hartelijk groeten, MartineNa een slechte ervaring met een makelaar tipte onze oudste dochter ons om met J.J. van Oosten Makelaardij in zee te gaan. Ze had er vele goede verhalen over gehoord. Vanaf het begin viel de professionele, rustige en objectieve houding van Joris en zijn naaste collega Estherly op. 
Joris en Estherly hielden ons goed op de hoogte en kwamen altijd hun afspraken na. Iets waar  aan moesten wennen na onze minder goede ervaringen met de vorige makelaar. 
We hebben op advies van Joris en Estherly wat aanpassingen verricht in het huis en prompt was het binnen enkele weken verkocht.
Met onze welgemeende dank aan Joris, Estherly, Ciska en Marcella. Ondanks de zeer magere tijden voor de huizenmarkt wist J.J. van Oosten Makelaardij er het beste van te maken. Mijn schoonmoeder (97) is door de verkoop van haar huis verzekerd van prachtige huisvesting in Oostvoorne en wij zijn de last van een huis kwijt.
 Wij kunnen uit de grond van ons hart zeggen dat Joris en zijn collegae er alles aan zullen doen om op een zakelijke, grondige en zeer professionele wijze uw woning zo goed mogelijk op de huizenmarkt te presenteren en te verkopen. Wij bevelen u J.J. van Oosten Makelaardij dan ook van harte aan.
Josanne en RobertDoor de innovatieve en verrassende aanpak van Joris is de verkoop van het huis van mijn ouders een succesverhaal geworden. Eind april maakten wij kennis met elkaar en 31 augustus heeft de overdracht plaatsgevonden. Een super goed resultaat wat volledig is toe te schrijven aan de aanpak die Joris voorstelde. We hebben met elkaar hard gewerkt, het huis volledig ontruimt en vertrouwd op de samenwerking met Joris. Na 3 weken was het huis verkocht.
Maureen van DoornVoor de verkoop van mijn woning had ik drie makelaars geselecteerd. Twee daarvan had ik eerdere ervaringen mee, maar Joris van Oosten kende ik nog niet. Binnen één gesprek had Joris echter al mijn vertrouwen gewonnen. Mijn redenatie was, als het hem dat bij mij lukt, dan zal hem dat vast ook lukken bij mijn kandidaatkopers. En dat is gebleken. Joris is uiteindelijk mijn makelaar geworden en hij heeft binnen afzienbare tijd mijn woning weten te verkopen. Zelfs in crisistijd. Naast een vertrouwenwekkend persoon, is Joris leuk in de omgang, hanteert hij prima voorwaarden en krijgt hij de deal voor elkaar. Ik zou hem daarom iedereen aanbevelen.
Paul VernooyJong enthousiast (maar ervaren) eenmanskantoor. Moedig om in zo moeilijke markt temidden van andere grote gevestigde kantoren voor jezelf te beginnen en daarbij meteen succesvoller te zijn dan al die andere ! Heeft namelijk nog iets extra over voor zijn klanten. Durft daarbij ook nog voor een goede prijs te gaan, denkt daarbij vooral ook aan zijn klanten en niet alleen aan zijn eigen resultaat. Heeft heel veel tijd gestoken in een af en toe moeilijke situatie. Werkt eerlijk, open en transparant. Creatief, innovatief, gebruik makend van nieuwe sociale media en ander soort tariefstelling. Zeer plezierige persoonlijke relatie met zijn klanten. Verdient uw vertrouwen.
Thea van DijkEen nieuwbouwwoning gekocht, jippie, maar wat doen we met onze huidige woning, wachten we totdat we weten wanneer de nieuwe woning opgeleverd wordt of toch niet, wat is wijsheid? Met deze vraag kwamen we bij Joris terecht.
Na een prettig vrijblijvend gesprek met Joris die goed luistert, enthousiast over zijn eigen werk vertelt, de rust heeft en neemt, helder en duidelijk uitlegt voor welke keuzes we staan, hebben we min of meer besloten om het huis te gaan verkopen en wel direct, helemaal als we de verkoopprijs vernemen die Joris overigens goed onderbouwt. Dan gaat het ineens snel, professionele foto’s, een ‘TE KOOP’ bord en funda.nl op. Hoe verder je komt, hoe meer je erachter komt dat het meer met je doet dan je van te voren had bedacht, het is een psychologisch spel, een spel waar Joris veel plezier in heeft, zonder oog te verliezen voor jou en de eventuele kopers. Joris is in staat om je met beide benen op de grond te houden en je mee te nemen in de volgende zetten van het spel zodat je in het proces waar het soms heel snel kan gaan, goed voorbereid en weloverwogen stappen kan nemen. Ons huis is verkocht en zowel de koper, Joris als wij zijn tevreden met hoe het is gegaan en met de uitkomst. Zonder de begeleiding van Joris hadden we wellicht niet de juiste keuzes gemaakt en stond ons huis misschien nog steeds te koop…
Debbie en MarcoIn ‘t voorjaar besloten wij ons huis in de verkoop te zetten en we nodigden drie makelaars uit die ons aanspraken. Joris viel daarbij al op met zijn vernieuwende tariefsysteem en prachtige foto’s van zijn woningaanbod. In ‘n prettig gesprek werd meteen duidelijk dat Joris zich op alle fronten positief onderscheidde. Zijn taxatie was 10% hoger dan die van de andere makelaars. Daarbij maakte zijn tariefsysteem duidelijk dat dit geen lokkertje was, maar dat Joris daar ook echt in geloofde. Ook zijn kritische blik en professionele aanpak vielen ons direct op. Wij waren dan ook van meet af aan eensgezind in onze keuze voor Joris. Geen makelaar met compactcamera en/of ‘fotocursus’ op zak, maar één die een professionele fotograaf inhuurt die alleen komt als de zon schijnt. Het resultaat was een set fantastische foto’s. Aangevuld met Joris’ aansprekende tekst werden we weer zo gecharmeerd van ons eigen huis dat we bijna gingen twijfelen over onze geplande verhuizing… Ook was Joris scherp ten aanzien van onze inrichting. Aangevuld met de hulp van een styliste hebben we het huis waardeverhogend weten te presenteren. Uiteindelijk heeft hij ons huis al binnen 8 weken verkocht voor zelfs een euro boven de vraagprijs! Een fantastisch resultaat waar we nooit van hadden durven dromen! Wat we in de werkwijze met Joris bovendien als erg plezierig hebben ervaren, is dat hij zich erg flexibel en betrokken opstelt, met zonodig contact in de avonduren of in het weekend. Dit alles maakt dat Joris ver boven zijn concullega’s uitsteekt. We zijn nog steeds super enthousiast over het ongekende resultaat en blijven hem van harte aanbevelen!
Marc en AnnemiekNa zo’n drie jaar heerlijk gewoond te hebben in ons huis zijn wij door gezinsuitbreiding uit ons huis gegroeid. Het huis hadden wij precies voor de economische crisis gekocht en nu na drie jaar zetten wij het alweer in de verkoop. Iedere centimeter hebben wij persoonlijk in het huis verbouwd met heel ons ziel en zaligheid, echter zou de crisis nogal wat financieel roet in ons eten gooien, zo zei iedereen. Voor ons eigen gemoedsrust hadden wij 3 makelaars uitgenodigd om te zien bij wie wij de juiste klik voelden. Wij hadden Joris uitgenodigd daar hij zeer recent een huis iets verderop in de straat binnen ‘no-time’ had verkocht. Na een goed gesprek waarbij Joris niet schroomde om naast de positieve aspecten van het huis tevens de aandachtspuntjes aan te stippen waren wij er eigenlijk direct uit; Joris voelde als de juiste man voor de klus en bood bovendien een leuk (voor ons) nieuw tariefsysteem aan waarbij hij zichzelf tot het uiterste zou drijven. Binnen een week stonden er al ruim 10 kijkers in de wacht. Na de eerste bezichtiging hebben wij direct een bod ontvangen. Na de nodige bemiddeling van Joris konden wij twee dagen na de eerste bezichtiging al zeggen dat ons huis verkocht was net onder de vraagprijs. Fantastisch!!! “Zal wel een kwestie van geluk voor ons zijn geweest”, zeiden wij, maar op onze referentie hebben kennissen ook onlangs hun huis bij Joris in de verkoop gezet en wat wil: Binnen drie weken ook verkocht!!! Joris, bedankt voor de goede en snelle verkoop en uiteraard tot ziens bij ons volgende verkoop (al zullen wij daar nog even mee wachten).
Vincent van der Schoor.Nadat ons huis een jaar te koop had gestaan, besloten we een ander makelaarskantoor in de arm te nemen. Bij de kennismaking viel op dat Joris veel kritischer durfde te zijn dan zijn collega’s. Daarnaast was hij meteen duidelijk in zijn verkooptactiek.
Op zijn aanraden is er een styliste langsgekomen. Direct na het verschijnen van de nieuwe foto’s op funda waren er zeer geregeld bezichtigingen. Binnen 1 maand hebben we het huis verkocht, vlak voor het moment dat we zelf gingen verhuizen!
Dank Joris, voor je hulp, flexibiliteit, inzet en prettige samenwerking.
Joost en MaaikeBij het kopen van mijn appartement was ik niet echt gecharmeerd van de verkopende makelaar. Toen ik na een paar jaar besloot het te verkopen wilde ik absoluut niet zo’n ongeïnteresseerde makelaar. Bij de eerste kennismaking maakte Joris door zijn enthousiasme, vakkundigheid en persoonlijke benadering een zeer goede indruk waardoor ik besloot hem in de arm te nemen. En met succes binnen 5 weken was mijn appartement verkocht. In deze markt een hele prestatie. Joris nogmaals bedankt en als ik weer terugkom naar Rotterdam dan bel ik je zeker op om een mooi huis voor ons te vinden.
ElsbethVia mijn broer kwamen wij in contact met Joris van Oosten voor de verkoop van ons huis. Enige sceptische gevoelens over het inschakelen van een nieuw kantoor waren snel weg nadat Joris bij ons langs kwam voor een waardebepaling. Joris presenteerde een goede en heldere tactiek en de succes gerelateerde provisie is een aangename afwisseling op de vaste tarieven van overige makelaars. Joris heeft alles meer dan waar gemaakt aangezien ons huis binnen 10 dagen was verkocht voor een fantastische prijs. Dit alles komt door Joris zijn enthousiasme en gedegen en tactische aanpak! Een zeer betrokken makelaar die wij zeker in de toekomst weer zullen benaderen.
Jantiene en BasWe hebben de samenwerking met Joris als zeer prettig ervaren. Tijdens het eerste gesprek was hij helder en duidelijk en schetste hij een realistisch beeld van de te verwachten verkoopprijs. Bij de uiteindelijke verkoop bleek hij het helemaal bij het rechte eind te hebben gehad en heeft hij deze voor ons weten te realiseren. Gedurende het hele traject was Joris erg betrokken, voorzag ons van goede adviezen en tips en waren we onder de indruk van zijn flexibiliteit. Als we ons nieuwe huis zouden willen verkopen, zouden we zeker weer met Joris in zee gaan!
Jasper & MaartjeWij hebben dit voorjaar de hulp van Joris ingeschakeld voor zowel verkoop van ons huidige als aankoop van ons nieuwe huis. Vooral bij de verkoop heeft Joris laten zien dat hij een huis zeer goed op zijn waarde kan inschatten. Hij wist het unieke van het object te gebruiken om het tijdens verkoop meerwaarde te geven. Joris heeft een bijzondere aanpak gekozen waarbij geen detail over het hoofd werd gezien. Gedurende het proces was hij zeer nauw betrokken bij alle stappen, zoals bijvoorbeeld de beoordeling van de foto’s – de fotograaf kon zelfs een keer terugkomen om een foto opnieuw te maken. De aanpak van Joris heeft uiteindelijk zeer goed gewerkt, want ons huis was binnen een aantal weken verkocht!
Marieke en SanderHartelijk dank voor uw klasse hulp! We zijn erg blij, dat we naar aanleiding van uw wervingsbrief naast een grote makelaar ook u uitnodigden! We hadden na uw eerste “presentatie” direct een goed gevoel over uw, achteraf, zeer waardevol gebleken aanbevelingen! Als we u niet meer spreken wensen wij u erg veel succes en denken wij dat u dat ook – ondanks de huidige moeilijke tijden – ook gaat waar maken.
Dik en Mien Knegt