Mijn favorieten

Fotografie

Visie van onze 'huis'-fotograaf:

U krijgt nooit een 2e kans voor een eerste indruk…

In het huidige internettijdperk starten huizenzoekers hun zoektocht vaak van achter hun eigen computer. Websites worden afgestruind op zoek naar het droomhuis.
Internet is een vluchtig medium: in een paar minuten worden meerdere huizen bekeken. Foto’s vormen daarbij de eerste selectie en bepalen daarmee voor een groot deel of potentiële kopers tot bezichtiging van een woning over gaan. Dit onderstreept het belang van goede foto’s.

Een goede foto geeft een ruimtelijk, sfeervol en goed belicht beeld van het pand en brengt het onderscheidend vermogen van een woning naar voren om boven het maaiveld uit te steken.

Een goede foto geeft ook een realistisch beeld van een woning om het bezoek geen teleurstelling te laten zijn.

Een goede foto geeft een prikkelende eerste indruk en wakkert de interesse van de potentiële koper aan om het huis te gaan bezoeken!’

Joris van Oosten:

‘Ik sluit me hier volledig bij aan. Professionele foto’s zijn niet meer weg te denken in onze dienstverlening. Ik ben volledig overtuigd over de meerwaarde die ze leveren in het verkoopproces, aangezien de verkoopbaarheid en de verkoopsnelheid aantoonbaar toeneemt door het gebruik van professionele foto’s. Onze fotograaf is voor mij de uitgelezen persoon om mee samen te werken op dit gebied. Niet alleen omdat er eerlijke en uitstekende foto’s worden genomen, maar juist ook omdat de fotograaf aanvoelt welke details uitgelicht moeten worden om de verkoopbaarheid te bevorderen. De fotograaf laat de werkelijke situatie op zijn best zien, zonder die te verdraaien met eventuele groothoeklenzen.’