Geschakelde woning

Aan de landelijk gelegen Zuidersingel in Berkel en Rodenrijs, aan de grens met Rotterdam, zal het nieuwbouwproject Waterlint gerealiseerd worden. Hier worden zes luxe geschakelde woningen en twee luxe vrijstaande woningen gebouwd. Vanwege de ligging in een groene, landelijke woonomgeving heeft u alle vrijheid voor recreatie.
Alle voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven, zwembad en supermarkten zijn in de buurt gelegen. Het centrum van Berkel heeft diverse leuke horeca gelegenheden, kledingwinkels, winkels voor de dagelijkse boodschappen en speciaal zaken.
Rotterdam ligt binnen handbereik met diverse sportvoorzieningen zoals, hockey, cricket en voetbal op de grens van beide gemeentes.

Bereikbaarheid:
Het Waterlint is gelegen tussen de rijkswegen A13 en A20 en de provinciale wegen N471 en N209. De binnenstad van Delft, Den Haag en Zoetermeer is met de auto binnen twintig minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. De RandstadRail rijdt naar het centrum van Rotterdam en Den Haag en stopt op het metrostation Berkel en Rodenrijs, enkele minuten gelegen van Het Waterlint. Buslijn 170 en 173 rijden van het metrostation Berkel en Rodenrijs naar Zoetermeer (via Bergschenhoek en Bleiswijk).

Opleveringsniveau:
Elke woning omvat drie volwaardige etages. Standaard worden de woningen volledig gestuukt en met sanitair opgeleverd. U heeft de mogelijkheid tot het laten realiseren van een carport en/of garage, de waterdam is standaard.

Omschrijving object
Middels een entree aan de zijgevel van de woning komt u binnen in de hal. In de hal bevindt zich de meterkast en een deur naar het toilet. Aan de straatzijde van de woning is het mogelijk om een ruime leefkeuken (geen keukenopstelling) te realiseren. De ruime woonkamer geeft u toegang tot de achtertuin met uitzicht op het water. Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een toilet. Met een vaste trap komt u op de vrij indeelbare zolderverdieping. De woningen zijn per woning met verschillende kleuren gevelsteen gebouwd.

Kenmerken geschakelde woningen;
• Woonoppervlakte ca. 210 m²
• Perceeloppervlakte ca. 465 m²
• 3-laagse woning
• 6-kamerwoning
• Volledig gestuukt en met sanitair opgeleverd
• Rondom tuin
• Uitzicht op het water
• Waterdam
• Optioneel: carport, garage