Header image

Van Oosten Makelaardij.

Steunt Sunday Foundation.

Sunday Foundation is een initiatief van Sander de Kramer en Hugo Borst, twee maatschappelijk geëngageerde (mede-)Rotterdammers. Hun stichting richt zich tot de vergeten delen van de wereld. Plekken waar mensen in nood verkeren, buiten het oog van de internationale hulporganisaties.

“In 2023 zijn we gestart met het ondersteunen van dit nobele doel en met succes: dit jaar wordt de bouw van school nummer 1 gerealiseerd. Maar we gaan door! Ons doel voor 2024 is om ook school nummer 2 te realiseren.”

De Sunday Foundation bestaat volledig uit vrijwilligers. Samen zetten zij projecten van hoop op. Van Oosten Makelaardij ondersteunt dit initiatief vol overgave door financieel bij te dragen. Bij elke transactie die je in 2024 met ons doet, draag je automatisch bij aan de Sunday Foundation, aangezien wij een deel van de opbrengst aan deze stichting doneren.

Een persoonlijke bijdrage is uiteraard van harte welkom. Doneer rechtstreeks op bankrekeningnummer NL97TRIO 0390391379 (Triodos Bank) ten name van Stichting Sunday Foundation, o.v.v. Van Oosten Makelaardij. Jouw bijdrage gaat voor 100% naar het goede doel.

Heb je vragen over de donaties van Van Oosten Makelaardij of wil je ideeën met ons delen? Neem gerust contact op. Meer informatie over Sunday Foundation vind je hier.

 

Steun het
goede doel!