Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Lamsrustlaan 4 in Rotterdam 3054 VG

Lamsrustlaan 4

3054 VG Rotterdam
Vraagprijs € 1.395.000,- k.k.

Omschrijving

Wat een ruimte! Bijzonder royale halfvrijstaande villa met een 'dubbele' garage, enorme woonkeuken en 6/7 slaapkamers, gelegen op mooi ruim perceel (591m2) eigen grond. De villa is gebouwd in een 'strakke' en 'tijdloze' bouwstijl en kleurstellingen. De villa beschikt over een toegangsbrug en parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. De keurig verzorgde achtertuin met gazon en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2005 Woonoppervlakte 321 m² Aantal kamers 8
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Lamsrustlaan 4 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Wij zijn de eerste bewoners van dit huis dat bij de ontwikkeling nadrukkelijk een energiezuinig karakter meekreeg. De enorme inhoud en oppervlakte van het huis zie je niet echt van de buitenkant maar als je binnenkomt wordt je overvallen door de ruimte. ook de enorme hoeveelheid licht die binnenvalt door de grote ramen en schuifdeuren maakt het ruimtelijk effect enorm.
Een aantal jaren geleden belsoten wij deze ruimte nog verder uit te breiden en gelukkig kon dat samen met onze buren. Het ontwerp van de grijze opbouw kreeg het karakter van "een doosje dat tussen de huizen werd geplaatst" en het oogt alsof het er vanaf de oplevering van het huis al was. Wat ons betreft is die opbouw erg goed gelukt.
De grote tuin en de vele zonplekken hebben ons altijd erg aangetrokken. In de ochtend valt de zon bij de keuken naar binnen en is het daar heerlijk toeven en gedurende de dag draait de zon zodanig dat je zelfs in de avond achter in de tuin nog volop zon hebt. Vele keren hebben wij samen met de buren voor het huis gezeten: auto's aan de weg en een lekker glas wijn erbij. Kinderen konden dan gewoon lekker doorspelen.
De kinderen zijn groter geworden en waaien uit, verlaten het huis en daarmee wordt het toch een beetje groot. Met pijn in ons hart nemen we afscheid en gunnen dit heerlijke huis dan ook aan een familie die weer lekker gebruik kan gaan maken van die overvloed aan ruimte.

Speciale aandacht voor het kunstwerk in de woonkamer: de Rotterdamse kunstenares Wibbine Kien heeft dit schilderij, bestaande uit 36 unieke panelen, speciaal voor deze muur gemaakt. Je kan er mee spelen, de panelen draaien en daarmee het karakter helemaal veranderen. Zelfs is zij in te schakelen om, bijvoorbeeld ter ere van een speciale gebeurtenis, een extra paneel te maken zodat je dit schilderij nog meer te eigen schilderij maakt. Wij hebben dan ook besloten dit schilderij ter overname aan te bieden.

- Matthijs Creutzberg

Profielplaatje van Matthijs Creutzberg

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below
Wat een ruimte! Bijzonder royale halfvrijstaande villa met een 'dubbele' garage, enorme woonkeuken en 6/7 slaapkamers, gelegen op mooi ruim perceel (591m2) eigen grond. De villa is gebouwd in een 'strakke' en 'tijdloze' bouwstijl en kleurstellingen. De villa beschikt over een toegangsbrug en parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. De keurig verzorgde achtertuin met gazon en terrassen biedt veel zonuren en privacy.

Wat opvalt is het duurzame karakter, dat in 2005 z'n tijd vooruit was, waarmee de villa gebouwd is. Zo is het huis bijzonder goed geïsoleerd (met o.a. volledig dubbel glas (HR++), vloer- gevel en dakisolatie), bevinden zich er 21 (!) zonnepanelen op het dak, beschikt het huis over een energiebesparend warmte-terug-win-systeem en zijn alle kozijnen uitgevoerd in fraai aluminium, waardoor niet ca. elke 5 jaar de kozijnen geschilderd dienen te worden. In 2014 is gelijktijdig met de directe buren, geheel in stijl, een opbouw geplaatst boven de garage, waardoor er 2 extra slaapkamers zijn gerealiseerd. Doordat het samen met de buren is gedaan oogt het alsof het vanuit de bouw al zo was en is de symmetrie behouden gebleven.

Overige sterke punten zijn o.a. de opvallend hoge plafondhoogte van de begane grond (3.07m !), de enorme living van ca. 90m2, de royale woonkeuken die subtiel geplaatst is t.o.v. de woon-/eetkamer, de 'dubbele garage' met plaats voor 2 auto's naast elkaar, de 6 slaapkamers met zelfs de mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer op de begane grond (voorzijde living, die tevens zeer geschikt is voor kantoor/werken aan huis of een speelkamer voor kinderen) en de 2 badkamers.

De villa is gelegen in de luxueuze villawijk 'Lage Limiet' in Hillegersberg met in de directe omgeving veel recreatie voorzieningen, zoals de Bergse Plassen, het Bergse Bos, de Rotte en de Rottemeren, het Zwarte plasje (natuurzwembad) en Plaswijckpark. Tevens zijn er in de directe omgeving diverse winkelcentra (Bergse Dorpsstraat en de Van Beethovensingel), (basis-)scholen, kinderdagverblijven en sportaccommodaties te vinden, zoals hockey-, voetbal-, cricket-, golf- en tennisverenigingen. Eveneens zijn er diverse openbaar vervoer voorzieningen (bus, tram, Randstadrail en trein) nabij en is het woonhuis gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A13 en A20.

Indeling:
Vanaf de toegangsbrug is er toegang tot het perceel en de oprit en kunnen er meerdere auto's op eigen terrein worden geparkeerd. Vanaf de oprit is er toegang tot de garage en is het tevens mogelijk om een elektrische auto op te laden door middel van de aanwezige laadpaal.

Begane grond met een totale oppervlakte van 177m2:
Via de entree is er toegang tot de hal. Vanuit de hal zijn de meterkast, het toilet en de royale living te bereiken. Tevens is de eerste verdieping door middel van de trap in de hal te bereiken.
De living is opgedeeld (niet afgesloten) in twee ruimtes. De ruimte aan de voorzijde, 4.51 x 5.47 m, is voorzien van een groot bureau met voldoende werkruimte en een lekkere bank met gelegenheid om tv te kijken. Deze ruimte leent zich er uitermate goed voor om als slaapkamer op de begane grond te fungeren of voor kantoor/werken aan huis.
De royale woonkamer aan de achterzijde, 14.53 x 5.47/3.02 m, is voorzien van een eettafel, grote loungehoek en directe verbinding naar de open woonkeuken.
Het kunstwerk op de muur, tussen de woonkamer en de keuken, is specifiek voor deze muur ontworpen door de Rotterdamse kunstenares Wibbine Kien. Tevens is er vanuit zowel de woonkamer als de keuken toegang tot de zonnige achtertuin door middel van een schuifpui.

De open woonkeuken, 5.53 x 5.92 m, is voorzien van een groot kookeiland. Er zijn diverse soorten inbouwapparatuur aanwezig als een gaskookplaat, afzuigkap, combi stoomoven en een gecombineerde magnetron met grill, allen van het merk Gaggenau. Door middel van het eiland en de kasten er omheen is er voldoende werkplek. Door de open verbinding met de woonkamer kan tijdens etentjes ook het gezelschap erbij betrokken worden. Vanuit de keuken is tevens de garage te bereiken.

De tuin is gelegen op het Noord-Oosten, maar heeft vanwege de vrije ligging en de relatief lage omliggende bebouwing meer dan voldoende zonuren gedurende de dag. In de zijtuin is tevens een houten berging aanwezig.

Eerste verdieping met een totale oppervlakte van 144m2:
Vanaf de overloop op de eerste verdieping zijn alle zes de slaapkamers, het toilet, de 2e badkamer en de berging te bereiken.

De slaapkamer aan de voorzijde en aan de zijkant van het huis, 5.79 x 2.70 m, is voorzien van drie ramen en heeft hierdoor een fijne lichtinval. Ditzelfde geldt voor de naastgelegen slaapkamer, 4.51 x 2.70 m. De kamer in de opbouw aan de voorzijde, 3.27 x 5.82 m, van de villa is thans in gebruik als werk-/recreatiekamer. Deze kamer is voorzien van vier grote ramen, welke nagenoeg van de vloer tot aan het plafond lopen.
De kamer in de opbouw aan de achterzijde, 3.27 x 5.82 m, is eveneens voorzien van ramen welke nagenoeg van de vloer tot aan het plafond zijn en is ruim van formaat. De slaapkamer in het midden, 4.16 x 3.40/2.70 m, is een speelse kamer door middel van de ronde muur. Door middel van de drie ramen komt ook hier voldoende licht naar binnen.
De master bedroom, 6.70/3.83 x 5.47 m, is gelegen aan de achterzijde van de villa. Deze heeft tevens toegang tot een ruime eigen badkamer, 2.75 x 3.40 m, welke is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet.
Vanaf de overloop is een tweede badkamer, 2.05 x 2.70 m, te bereiken. Deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Garage:
De zeer ruime garage, 6.50 x 5.92 m, is geschikt om twee auto's te parkeren. Tevens kan de garage ook als opslag worden gebruikt.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2005;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 279 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte ca. 43 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- gebruiksoppervlakte externe bergruimte ca. 6 m2 (conform meetrapport NEN2580);
- plafondhoogte begane grond 3.07 meter!
- gelegen op 591 m2 eigen grond;
- voorzien van 21 zonnepanelen;
- voorzien van een warmte-terug-win-systeem;
- verwarming en warm water door middel van HR cv-combiketel uit 2005;
- extra boiler aanwezig op de eerste verdieping, voor sneller warm water;
- volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas (HR++);
- buitenzijde in 2019 geschilderd;
- vloerverwarming aanwezig in de badkamers, toiletten en de entree;
- sproei-installatie aanwezig in de tuin;
- laadpaal elektrische auto aanwezig.

Oplevering in overleg.

J.J. van Oosten Makelaardij is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Particularly spacious semi-detached villa with a 'double' garage, huge kitchen diner and 6/7 bedrooms, situated on beautiful spacious (591 m2) private land. The villa is built in a 'sleek' and 'timeless' architectural style and color schemes. The villa has a bridge to access the land and parking for several cars on site. The well-kept garden with lawn and terraces offers lots of sunshine and privacy.

What is striking is the sustainable character, which was ahead of its time in 2005, with which the villa was built. The house is particularly well isolated (with fully double glazing (HR ++), floor facade and roof insolation), there are 21 (!) Solar panels on the roof, the house has an energy-saving heat-recovery system and all frames are made of aluminum, so that the frames do not have to be painted approximately every 5 years. In 2014, at the same time as the immediate neighbors, completely in style, a superstructure was placed above the garage, so 2 extra bedrooms were realized. Because it was done together with the neighbors, it looks like it was already like that from the construction and the symmetry has been remained.

Other strong points include the remarkably high ceiling height of the ground floor (3.07 m!), the enormous living room of approx. 90 m 2, the spacious kitchen that is subtly placed in relation to the living / dining room, the 'double garage' with space for 2 cars next to each other, the 6 bedrooms with even the possibility of realizing an extra bedroom on the ground floor (front living room, which is also very suitable for office / working at home or a playroom for children) and the 2 bathrooms.

The villa is located in the luxurious residential area 'Lage Limiet' in Hillegersberg with many recreational facilities in the immediate vicinity, such as the Bergse Plassen, het Bergse Bos, the Rotte and the Rottemeren, het Zwarte plasje (natural swimming pool) and Plaswijck Park. There are also various shopping centers in the immediate vicinity (Bergse Dorpsstraat and Van Beethovensingel), (primary) schools, daycare centers and sports facilities, such as hockey, football, cricket, golf and tennis clubs. There are also various public transport facilities (bus, tram, Randstadrail and train) nearby and the house is conveniently located in relation to the A13 and A20 motorways.

Division:
From the bridge there is access to the plot and the driveway and several cars can be parked on site. From the driveway there is access to the garage and it is also possible to charge an electric car through the existing charging station.

Ground floor with a total area of 177m2:
Through the entrance there is access to the hall. From the hall you can reach the closet with meters, the toilet and the spacious living room. The first floor can also be reached through the stairs in the hall.
The living room is divided (not closed) into two rooms. The space at the front, 4.51 x 5.47 m, is equipped with a large desk with work space and a nice couch with opportunity to watch TV. This space is perfect for serving as a bedroom on the ground floor or for office / working at home.
The spacious living room at the back of the villa, 14.53 x 5.47 / 3.02 m, has a dining table, large lounge area and direct connection to the open kitchen.
The artwork on the wall, between the living room and the kitchen, was specifically designed for this wall by an artist from Rotterdam Wibbine Kien. There is also access from both the living room and the kitchen to the sunny back garden through a sliding door.

The open kitchen, 5.53 x 5.92 m, has a large kitchen island. There are various types of built-in appliances such as a gas hob, extractor hood, combi steam oven and a combined microwave with grill, all from the Gaggenau brand. Through the island and the cupboards around it there is sufficient work space. Due to the open connection with the living room, the company can also be involved during dinner parties. From the kitchen you can also reach the garage.

The garden is located on the North-East, but because of its free location and the relatively low surrounding buildings, it has more than enough sun hours during the day. There is also a wooden storage in the side garden.

First floor with a total area of 144 m2:
From the hall on the first floor, all six bedrooms, the toilet, the 2nd bathroom and the storage room can be reached.

The bedroom at the front and on the side of the house, 5.79 x 2.70 m, has three windows and therefore has enough light coming in. The same applies to the adjoining bedroom, 4.51 x 2.70 m. The room in the superstructure at the front, 3.27 x 5.82 m, of the villa is currently used as a work / recreation room. This room has four large windows, which are almost from floor to ceiling.
The room in the superstructure at the back, 3.27 x 5.82 m, is also equipped with windows that are almost from floor to ceiling and is spacious in size. The bedroom in the middle, 4.16 x 3.40 / 2.70 m, is a playful room because of the round wall. Enough light comes in through the three windows.
The master bedroom, 6.70 / 3.83 x 5.47 m, is located at the back of the villa. This also has access to a spacious private bathroom, 2.75 x 3.40 m, which is equipped with a walk-in shower, bath, double sink and a toilet.
A second bathroom, 2.05 x 2.70 m, can be reached from the landing. This is equipped with a walk-in shower and sink.

Garage:
The very spacious garage, 6.50 x 5.92 m, is suitable for parking two cars. The garage can also be used as storage.

Characteristics:
- year of construction 2005;
- usage area living around 279 m2 (in accordance with measurement report NEN2580);
- user area of other indoor space approx. 43 m2 (in accordance with measurement report NEN2580);
- surface area of external storage space approx. 6 m2 (in accordance with measurement report NEN2580);
- ceiling height ground floor 3.07 meters!
- located on 591 m2 land;
- equipped with 21 solar panels;
- equipped with a heat-recovery system;
- heating and hot water through HR cv combi boiler from 2005;
- extra boiler present on the first floor, for faster hot water;
- fully equipped with aluminum frames with double glazing (HR ++);
- exterior painted in 2019;
- floor heating present in the bathrooms, toilets and the entrance;
- sprinkler installation present in the garden;
- electric car charging station present.

Delivery in consultation.

J.J. van Oosten Makelaardij is the NVM broker of the seller. We advise you to use your own NVM broker to represent your interests when purchasing this property.
No rights can be derived from this promotional text.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

Huidige eigenaar aan het woord

Wij zijn de eerste bewoners van dit huis dat bij de ontwikkeling nadrukkelijk een energiezuinig karakter meekreeg. De enorme inhoud en oppervlakte van het huis zie je niet echt van de buitenkant maar als je binnenkomt wordt je overvallen door de ruimte. ook de enorme hoeveelheid licht die binnenvalt door de grote ramen en schuifdeuren maakt het ruimtelijk effect enorm.
Een aantal jaren geleden belsoten wij deze ruimte nog verder uit te breiden en gelukkig kon dat samen met onze buren. Het ontwerp van de grijze opbouw kreeg het karakter van "een doosje dat tussen de huizen werd geplaatst" en het oogt alsof het er vanaf de oplevering van het huis al was. Wat ons betreft is die opbouw erg goed gelukt.
De grote tuin en de vele zonplekken hebben ons altijd erg aangetrokken. In de ochtend valt de zon bij de keuken naar binnen en is het daar heerlijk toeven en gedurende de dag draait de zon zodanig dat je zelfs in de avond achter in de tuin nog volop zon hebt. Vele keren hebben wij samen met de buren voor het huis gezeten: auto's aan de weg en een lekker glas wijn erbij. Kinderen konden dan gewoon lekker doorspelen.
De kinderen zijn groter geworden en waaien uit, verlaten het huis en daarmee wordt het toch een beetje groot. Met pijn in ons hart nemen we afscheid en gunnen dit heerlijke huis dan ook aan een familie die weer lekker gebruik kan gaan maken van die overvloed aan ruimte.

Speciale aandacht voor het kunstwerk in de woonkamer: de Rotterdamse kunstenares Wibbine Kien heeft dit schilderij, bestaande uit 36 unieke panelen, speciaal voor deze muur gemaakt. Je kan er mee spelen, de panelen draaien en daarmee het karakter helemaal veranderen. Zelfs is zij in te schakelen om, bijvoorbeeld ter ere van een speciale gebeurtenis, een extra paneel te maken zodat je dit schilderij nog meer te eigen schilderij maakt. Wij hebben dan ook besloten dit schilderij ter overname aan te bieden.

- Matthijs Creutzberg

Profielplaatje van Matthijs Creutzberg
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.395.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2005 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, in woonwijk, vrij uitzicht en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 321 m² Perceeloppervlakte 591 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 1197 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie C.V.-Ketel ITHO HR Ketel (Gas Combiketel uit 2006, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 165 m² (11.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Noordoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Inpandig en parkeerplaats, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra, voorzien van water en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 38 m² (650 bij 592) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk en woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Hillegersberg Sectie F Perceelnummer 1624 Oppervlakte 591 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Lamsrustlaan 4 het beste omschrijven.

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Plattegronden

Lamsrustlaan 4 in Rotterdam 3054 VG Lamsrustlaan 4 in Rotterdam 3054 VG Lamsrustlaan 4 in Rotterdam 3054 VG

Download PDF

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Lamsrustlaan 4, 3054 VG Rotterdam

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.