Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG

Dorpsdijk 42 a

3161 KG Rhoon
Vraagprijs € 839.000,- k.k.

Omschrijving

Geheel vrijstaand wonen, omgeven door natuur, en toch vlak bij de stad.

Op deze unieke locatie, midden in het historisch dorpscentrum van Rhoon, kan dat. Op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation bent u daarna in 15 min in het centrum van Rotterdam, en in 19 minuten op Rotterdam centraal station. De woning is door de huidige eigenaar in de afgelopen 4 jaar volledig...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1994 Woonoppervlakte 230 m² Aantal kamers 8
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Dorpsdijk 42 a zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Je hebt de rust van net buiten het dorp te wonen. Maar je bent zo te voet of op de fiets bij de supermarkt of andere winkels. En met de metro ben je zo in het stadse leven. Heerlijke mix waarin je zelf de keuzes kunt maken.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem

Mooi groene ruime tuin! Groene oase

1
Profiel plaatje

In de tuin ervaar je het echt als rust

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Kind vriendelijke omgeving.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below
Geheel vrijstaand wonen, omgeven door natuur, en toch vlak bij de stad.

Op deze unieke locatie, midden in het historisch dorpscentrum van Rhoon, kan dat. Op slechts 2 minuten loopafstand van het metrostation bent u daarna in 15 min in het centrum van Rotterdam, en in 19 minuten op Rotterdam centraal station. De woning is door de huidige eigenaar in de afgelopen 4 jaar volledig gemoderniseerd, en is voorzien van een ruime woonkamer, luxe leefkeuken, riante speelkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers en open zolderruimte op de 2e verdieping. De rondom gelegen tuin is sfeervol aangelegd en voorzien van een ruime veranda met luxe buitenkeuken, meerdere terrassen, grasveld, een heerlijk terras aan het water en een eigen mini-eiland. Op de oprit aan de voorzijde is parkeerruimte voor 3 auto’s. De woning heeft een bijzondere ligging aan de historische noordkant van Rhoon met uitzicht op de toren van het kasteel van Rhoon. In Rhoon vindt u op loop- en fietsafstand alle voorzieningen die u nodig heeft; diverse basisscholen, winkels in het gezellige dorpscentrum en diverse uitvalswegen. Aan de zuidkant van het dorp beschikt Rhoon over een eigen jachthaven en golfbaan.

Begane grond;
Entree, hal met meterkast (18 groepen, uit 2018), trapgang, toilet met urinoir en design fontein.
Via de hal bereikt u de riante woonkamer (ca. 7,80x4,50m) met open leefkeuken (ca. 5,40x3,80m). De luxe keuken is uitgevoerd in U-opstelling met witte kasten en een antraciet keramieken werkblad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gas op glas kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, vaatwasmachine, (stoom)oven, (stoom) combimagnetron, twee geïntegreerde spoelbakken met spoelkraan en Quooker, ingebouwde wijnklimaatkast (2 zones), hoge koelkast en - vriezer. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met wasmachine opstelling, spoelgelegenheid en dubbele geiser. De lichte zitkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek. Via de zitkamer heeft u toegang tot de serre. Hier kunt u zowel ’s ochtends als ’s avonds genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Het dak van de serre is elektrisch te openen. Via de keuken bereikt u de voormalige garage (ca. 5,70x3,80m). Deze is omgebouwd tot (speel)kamer en is volledig voorzien van isolatie, gestuukte wanden, verwarming en een marmoleum vloer. Deze kamer zou tevens als kantoor aan huis kunnen dienen. De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten parketvloer met matte skylt lak en glad gestuukte wanden.

Eerste verdieping;
Overloop, 3 slaapkamers, 2 badkamers, kantoorruimte en dakterras. Over de gehele diepte aan de linkerzijde van de woning treft u de master bedroom (ca. 7,40x3,50m) met inloopkast, airconditioning, aparte kantoorruimte en toegang tot het riante dakterras op het zuiden (ca. 5,70x3,80m). Slaapkamer II (ca. 4,70x3,90m) en slaapkamer III (ca. 4,70x3,90m) bevinden zich aan de andere zijde van de overloop. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik, hor en plisse- verduisteringsgordijn.
De eerste badkamer (ca. 3,40x2,70m) is in 2017 geheel vernieuwd en voorzien van een extra groot ligbad, inloopdouche, tweede toilet (hangcloset), dubbele Corian design wastafel van BDutch, inbouw spots en vloerverwarming. De badkamer heeft horizontale lamellen geïntegreerd in de buitenramen.
De tweede badkamer (ca. 2,40x1,70m) is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte, wastafel en derde toilet (hangcloset). De gehele eerste verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en glad gestuukte wanden.

Tweede verdieping;
Logeerruimte en berging.
De tweede verdieping is opgedeeld in twee delen; aan de ene zijde treft u de logeerruimte met dakraam. Aan de andere zijde bevindt zich een inbouwkast met schuifdeuren voor extra opbergruimte. De gehele tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten;
In 2018 grotendeels aangelegd en onder architectuur ontworpen tuin, waar de hortensia Anabelles je bij de entree verwelkomen met hun frisse witte kleur. De tuin is opgedeeld in meerdere gedeeltes. Zo is de zijtuin ingericht voor de kinderen en voorzien van moestuinbakken, frambozenstruiken, bessenstruiken en een prachtige oude appelboom. Ook bevinden zich hier schommels, een klimtoestel en een grote trampoline.
Aan de achterzijde van de woning treft u het grote terras op het zuiden waar u de gehele dag van de zon kunt genieten. Het terras is omringd door gras, diverse groenborders en volwassen bomen en is een paradijs voor vogels, die in grote verscheidenheid voorkomen in de tuin; roodborstjes, koolmeesjes, de gaai, boomklevers maar ook een specht en een uil. Verder beschikt de tuin over een luxe veranda met buitenkeuken waar u de dag heerlijk kunt beginnen in het ochtendzonnetje of tijdens hete zomerdagen juist de verkoeling op kunt zoeken in de schaduw. De buitenkeuken is gemaakt van duurzaam Cumaru hardhout en gepoedercoat aluminium frame en beschikt over een Boretti barbecue, inbouw koelkast en spoelbak. In de tuin zijn twee houten bergingen aanwezig voor extra opbergruimte. Bijzonder in deze tuin is de afgeschermde vlonder aan het water, en de houten brug die toegang geeft tot uw eigen mini-eiland.

Kenmerken
- gelegen op 2170 m2 eigen grond (2 Kadastrale percelen);
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 230 m2 (conform NEN 2580);
- gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 21,9 m2 (conform NEN 2580);
- externe bergruimte ca. 19 m2 (conform NEN 2580);
- In de afgelopen 4 jaar vrijwel geheel gemoderniseerd;
- De woning is volledig geïsoleerd;
- Centrale verwarming via hete lucht verwarming;
- Alle slaapkamers op de eerste verdieping voorzien van airconditioning;
- Nieuwe moderne keuken en eikenhouten parketvloer uit 2015;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Onder architectuur aangelegde tuin met eigen mini eiland;
- Veranda is in 2018 gerenoveerd en voorzien van luxe buitenkeuken;
- Elektrische poort (2016) naar eigen oprit met parkeergelegenheid voor 3 auto’s;
- Metrostation naar Rotterdam centrum op 2 min. loopafstand;
- Oplevering in overleg.

J.J. van Oosten Makelaardij en Greveling Makelaardij & Taxaties zijn de NVM-makelaars van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Completely detached living, surrounded by nature, and yet close to the city.

This is possible at this unique location, in the middle of the historic village center of Rhoon. Just a 2-minute walk from the metro station, you will be in the center of Rotterdam in 15 minutes and Rotterdam Central Station in 19 minutes. The house has been completely modernized by the current owner in the last 4 years, and is equipped with a spacious living room, luxury kitchen, spacious playroom, 4 bedrooms, 2 bathrooms and open loft space on the 2nd floor. The surrounding garden is attractively laid out and equipped with a spacious veranda with luxury outdoor kitchen, several terraces, lawn, a wonderful waterfront terrace and its own mini island. There is parking space for 3 cars in the driveway at the front. The property has a special location on the historic north side of Rhoon with a view of the tower of the castle of Rhoon. In Rhoon you will find all the facilities you need within walking and cycling distance; various primary schools, shops in the pleasant village center and various roads. Rhoon has its own marina and golf course on the south side of the village.

Ground floor;
Entrance, hall with meter cupboard (18 groups, from 2018), staircase, toilet with urinal and design fountain.
Through the hall you reach the spacious living room (approx. 7.80 x 4.50 m) with open kitchen (approx. 5.40 x 3.80 m). The luxury kitchen has a U-shape with white cupboards and an anthracite ceramic worktop. The kitchen is equipped with various appliances: a 5-burner gas on glass hob, integrated extractor hood, dishwasher, (steam) oven, (steam) combi microwave, two integrated sinks with sink and Quooker, built-in wine climate cabinet (2 zones), high fridge and - freezer. Through the kitchen you have access to the utility room with washing machine arrangement, washing facilities and double geyser. The light sitting room offers enough space for a spacious sitting and dining area. Through the lounge you have access to the conservatory. Here you can enjoy the sun and the beautiful view both in the morning and in the evening. The roof of the conservatory can be opened electrically. Through the kitchen you reach the former garage (approx. 5.70 x 3.80 m). This has been converted into a (play) room and is fully equipped with insulation, plastered walls, heating and a marmoleum floor. This room could also serve as a home office. The entire ground floor has an oak parquet floor with matte skylt lacquer and smooth plastered walls.

First floor;
Landing, 3 bedrooms, 2 bathrooms, office space and roof terrace. Across the entire depth on the left side of the house you will find the master bedroom (approx. 7.40 x 3.50 m) with walk-in closet, air conditioning, separate office space and access to the spacious south facing roof terrace (approx. 5.70 x 3.80 m). Bedroom II (approx. 4.70 x 3.90 m) and bedroom III (approx. 4.70 x 3.90 m) are located on the other side of the landing. All three bedrooms have air conditioning, a dormer window with electrically operated roller shutter, mosquito net and pleated blind.
The first bathroom (approx. 3.40 x 2.70 m) was completely renovated in 2017 and equipped with an extra large bath, walk-in shower, second toilet (hanging closet), double Corian design sink from BDutch, recessed spotlights and underfloor heating. The bathroom has horizontal slats integrated into the exterior windows.
The second bathroom (approx. 2.40 x 1.70 m) is fully tiled and equipped with a shower, sink and third toilet (hanging closet). The entire first floor has a continuous laminate floor and smoothly plastered walls.

Second floor;
Guest room and storage.
The second floor is divided into two parts; on one side you will find the guest room with skylight. On the other side there is a cupboard with sliding doors for extra storage space. The entire second floor has a laminate floor.

Outside;
Garden largely laid out in 2018 and designed under architecture, where the Anabelles hydrangeas welcome you at the entrance with their fresh white color. The garden is divided into several sections. For example, the side garden is equipped for the children and equipped with vegetable garden tubs, raspberry bushes, berry bushes and a beautiful old apple tree. There are also swings, a climbing device and a large trampoline.
At the rear of the house you will find the large south-facing terrace where you can enjoy the sun all day. The terrace is surrounded by grass, various green borders and mature trees and is a paradise for birds that occur in a wide variety in the garden; robins, great tits, jay, tree stickers, but also a woodpecker and an owl. Furthermore, the garden has a luxurious veranda with outdoor kitchen where you can start the day wonderfully in the morning sun or on hot summer days you can cool off in the shade. The outdoor kitchen is made of durable Cumaru hardwood and powder-coated aluminum frame and has a Boretti barbecue, built-in refrigerator and sink. There are two wooden sheds in the garden for extra storage space. Special in this garden is the screened platform on the water, and the wooden bridge that gives access to your own mini island.

Characteristics
- located on 2170 m2 land (2 Cadastral plots);
- use surface of living space approx. 230 m2 (in accordance with NEN 2580);
- use area of ??building-related outdoor space approx. 21.9 m2 (in accordance with NEN 2580);
 - external storage space of approximately 19 m2 (in accordance with NEN 2580);
- Almost completely modernized in the last 4 years;
- The property is fully insulated;
- Central heating via hot air heating;
- All bedrooms on the first floor have air conditioning;
- New modern kitchen and oak parquet floor from 2015;
- Hardwood frames with double glazing;
- Architect-designed garden with its own mini island;
- Veranda was renovated in 2018 and equipped with luxury outdoor kitchen;
- Electric gate (2016) to your own driveway with parking for 3 cars;
- Metro station to Rotterdam center at 2 minutes walking distance;
- Delivery in consultation.

J.J. van Oosten Makelaardij and Greveling Makelaardij & Taxaties are the NVM brokers of the seller. We advise you to use your own NVM broker to represent your interests when purchasing this property.
No rights can be derived from this promotional text.

The Measurement instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement for giving an indication of the usage surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to interpretation differences, rounding off or limitations when performing the measurement.

Huidige eigenaar aan het woord

Het beste uit 2 werelden. Dat is de beste manier om de ligging van ons huis te beschrijven. Onze vrijstaande woning ligt in het historische centrum van Rhoon, vlakbij het kasteel en alle faciliteiten. Maar je bent ook binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam. Heerlijk om die beide werelden zo makkelijk te combineren.
Het huis en de tuin zijn fantastisch. Je hebt de ruimte en alle luxe. In de tuin is het heerlijk vertoeven. We hebben er menig verjaardag en feest gevierd, waaronder onze eigen bruiloft. Iedereen die voor het eerst op bezoek komt heeft als eerste reactie: ‘wat een prachtige plek, een verborgen paradijsje’. Het grote terras, de luxe buitenkeuken en de kindertuin. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke plek.
De foto’s laten al goed zien wat een ruimte er is. Maar kom het vooral ook ervaren, want vanuit het huis en tuin voel je pas echt wat een fijne plek dit is.

- Marlon van IJzendoorn

Profielplaatje van Marlon van IJzendoorn

Vrienden en familie aan het woord

Wat maakt Dorpsdijk 42 a zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun ervaringen, zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Lekker BBQ-en terwijl de kids trampoline springen en spelen in t speelhuis!

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem
Je hebt de rust van net buiten het dorp te wonen. Maar je bent zo te voet of op de fiets bij de supermarkt of andere winkels. En met de metro ben je zo in het stadse leven. Heerlijke mix waarin je zelf de keuzes kunt maken.

- Anoniem

Profielplaatje van Anoniem
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 839.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1994 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 230 m² Perceeloppervlakte 2170 m² Gebouwgebonden buitenruimte 22 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 750 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-06-2025 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en hr-glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Hete lucht verwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1184 m² (32.0 m bij 37.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk, parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, Dakraam, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Rhoon Sectie A Perceelnummer 6105 Oppervlakte 2040 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rhoon Sectie A Perceelnummer 5583 Oppervlakte 130 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Dorpsdijk 42 a het beste omschrijven.

Mooi groene ruime tuin! Groene oase

1
Profiel plaatje

In de tuin ervaar je het echt als rust

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Kind vriendelijke omgeving.

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Vanuit het huis en tuin heb je het gevoel volledig vrij te wonen

3
Profiel plaatje Profiel plaatje Profiel plaatje

Op 2 min lopen van de metrohalte

3
Profiel plaatje Profiel plaatje Profiel plaatje

In het historische centrum

3
Profiel plaatje Profiel plaatje Profiel plaatje

Zonnige tuin

3
Profiel plaatje Profiel plaatje Profiel plaatje

Plattegronden

Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG Dorpsdijk 42 A in Rhoon 3161 KG

Download PDF

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Dorpsdijk 42 a, 3161 KG Rhoon

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.