Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Generaal Maczeklaan 8 in Baarle-Nassau 5111 XC

Generaal Maczeklaan 8

5111 XC Baarle-Nassau
Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Omschrijving

Een ongekend royale villa gelegen op een bijzonder ruim (2094m2) en courant perceel eigen grond middenin het centrum van Baarle-Nassau. Alles lijkt te kloppen als we de kenmerken van het huis bekijken. Een zwembad in de achtertuin gelegen op het zuiden, een onder architectuur aangelegde achtertuin van bijna 50 meter diep en ruim 30 meter breed, veel privacy door het volwassen groen in de tuin, een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1968 Woonoppervlakte 357 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Een ongekend royale villa gelegen op een bijzonder ruim (2094m2) en courant perceel eigen grond middenin het centrum van Baarle-Nassau. Alles lijkt te kloppen als we de kenmerken van het huis bekijken. Een zwembad in de achtertuin gelegen op het zuiden, een onder architectuur aangelegde achtertuin van bijna 50 meter diep en ruim 30 meter breed, veel privacy door het volwassen groen in de tuin, een totaal vloeroppervlak van bijna 600 (!) m2 inclusief souterrain, dubbele garage en praktijkruimte. En zo kunnen we nog even doorgaan met het benoemen van pluspunten, maar liever leiden we u persoonlijk en vrijblijvend rond in deze unieke villa, zodat u alle pracht en praal zelf kunt bewonderen en ervaren.

Wilt u meer foto's van de binnenzijde zien? Geen enkel probleem, deze zijn op aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Baarle is een enclavedorp dat bestaat uit België en Nederland. Deze twee landen liggen kris kras door elkaar. Er zijn zelfs huizen die deels in België en deels in Nederland staan. Het Belgische Baarle-Hertog en het Nederlandse Baarle-Nassau heeft een hoog voorzieningenniveau met diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Ook vind je er diverse sportverenigingen, twee basisscholen en een middelbare school. Brabantse steden zoals Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch zijn vlot bereikbaar, maar ook de Belgische steden Turnhout en Antwerpen. Naar de steden Tilburg, Breda en Turnhout zijn goede busverbindingen.

Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Baarle-Nassau!

Indeling
Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde is er toegang tot de vestibule welke toegang geeft tot de entree van de woonverdieping. Hiervandaan zijn het woongedeelte, eetgedeelte met open keuken, toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken.

Het woongedeelte is voorzien van een sfeervolle gashaard en twee grote ramen met uitzicht naar de tuin. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot de tuin door middel van twee grote schuifpuien. De open keuken is opgesteld in een U-vorm en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een vaatwasser, een oven, een magnetron met ovenfunctie, een afzuigkap en een 5-pits gaskookplaat.

Via een deur is er toegang tot de bedrijfsruimtes en het atelier.

Bedrijfsruimtes:
De bedrijfsruimtes zijn bereikbaar door middel van een eigen entree aan de buitenzijde. Op dit moment zijn er drie bedrijfsruimtes en een aparte toiletruimte aanwezig. Vanuit twee van de bedrijfsruimtes is er toegang tot het atelier aan de achterzijde van de woning.

Indien gewenst kunnen de bedrijfsruimtes worden aangepast naar een aparte woon-/slaapgelegenheid. Hiermee wordt de woning geschikt voor dubbele bewoning of mantelzorg.

Het atelier heeft lichtinval vanuit de tuin welke door middel van openslaande deuren te bereiken is. Ook de inpandige garage is vanuit het atelier te bereiken.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot vijf slaapkamers en een separaat toilet.

De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn ca. 3.39 x 4.35 en ca 3.39 x 4.97 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer biedt toegang tot de geheel betegelde badkamer voorzien van een douche en een meubel met wastafel.

De master bedroom gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.48 x 3.99 m groot en voorzien van vaste kasten en een eigen luxe badkamer met een inloopdouche, een ligbad, een meubel met een wastafel en een closet. Middels een schuifpui is het dakterras met uitzicht op de tuin te bereiken.

De twee overige slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.48 x 3.99 m, ca. 3.00 x 2.52 en ca. 3.00 x 7.70 m groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en bieden middels een schuifpui toegang tot het dakterras. Daarnaast is de laatstgenoemde slaapkamer voorzien van een keukenblok met een spoelbak.

Souterrain:
Het souterrain biedt voldoende ruimte om te relaxen. Naast de, op dit moment aanwezige, fitnessruimte zijn er ook ruime hobbykamer, een sauna met dubbele douche, een wijnkelder en een grote wasruimte aanwezig. Ook is er voldoende provisie-/opslagruimte aanwezig en is er een cv-ruimte met opstelplaats voor de cv-combiketel.

De relax- en ontspanningsruimtes in het souterrain zijn de perfecte aanvulling op de tuin met verwarmd zwembad en jacuzzi.

Tuin:
De onder architectuur aangelegde, zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van diverse terrassen, een gazon, diverse bomen en hagen, een jacuzzi, een verwarmd zwembad met elektrisch bedienbaar zonne-energieafdekking. Door de ligging en de grootte van de tuin kan er hier volop genoten worden van de zon en de privacy.

Garage:
De inpandige garage is ca. 6.58 x 6.93 m groot en voorzien elektra en een lichtkoepel voor daglicht. Middels twee elektrisch bedienbare kantelpoorten kun je naar de oprit en middels een loopdeur kun je naar het atelier.
De royale oprit biedt parkeergelegenheid aan 4 auto’s en geeft toegang tot de inpandige garage en de achtertuin.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1968;
- woonoppervlakte 357m2, oppervlakte bedrijfsruimtes 230m2;
- gelegen op 2094m2 eigen grond;
- volledig voorzien van dubbel glas;
- voorzien van muur- en dakisolatie;
- cv-combiketel uit 2006 (Atag);
- er is glasvezel aanwezig;
- woning is in 2002 grondig gerenoveerd en gemoderniseerd;
- twee aparte entrees, waardoor wonen en werken gescheiden kunnen blijven;
- de 'bedrijfsruimtes' op de begane grond kunnen als woon-/slaapgelegenheid worden ingericht, waardoor dubbele bewoning of mantelzorg mogelijk wordt;
- zonnige achtertuin gelegen op het zuiden;
- scholen, sportgelegenheden en winkels zijn in de nabije omgeving;
- centraal gelegen in de 'groene driehoek' tussen Breda, Tilburg en Turnhout (BE);
- oplevering in overleg.

J.J. van Oosten Makelaardij is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
An extraordinary generous villa on a very spacious (2094m2) and common plot of land in the middle of the centre of Baarle-Nassau. This house offers everything you could wish for. A swimming pool in the south-facing back garden, a landscaped back garden of almost 50 meters long and more than 30 meters wide, plenty of privacy due to the mature garden, a total floor area of almost 600 (!) m2 including basement, double garage and commercial space. The perks are too many to mention, but we prefer to give you a no-obligation personal tour through this unique villa, so you can admire and experience the splendour yourself.

Would you like to see more photos of the interior? No problem, these are available on request through our office.

Baarle is an enclave village located in Belgium and in the Netherlands. These two countries are intertwined. There are houses that are partly in Belgium and partly in the Netherlands. The Belgian Baarle-Hertog and the Dutch Baarle-Nassau have plenty of facilities with several supermarkets, bakeries, clothing stores, cafés and restaurants. There are several sports clubs, two primary schools and a secondary school. Brabant cities such as Breda, Tilburg and 's-Hertogenbosch, and the Belgian cities of Turnhout and Antwerp, are easily accessible. There are reliable bus connections to the cities of Tilburg, Breda and Turnhout.

A peaceful and spacious place to live, with good facilities and the cities close by. In short, it is great to live in Baarle-Nassau!

Layout
Ground floor:
The front door entrance leads to the hallway, which gives access to the living floor. From here, you can access the living area, dining area with open kitchen, toilet and the stairs to the first floor.

The living area has an atmospheric gas fireplace and two large windows with views to the garden. The dining area has access to the garden through two large sliding doors. The open kitchen is arranged in a U-shape and equipped with various appliances such as a dishwasher, an oven, a microwave with oven function, an extractor hood and a 5-burner gas hob.

Access to the commercial rooms and the studio through a doorway.

Commercial space: The commercial rooms are accessible through a private entrance on the outside. There are currently three commercial rooms and a separate toilet room. From two of the commercial rooms there is access to the studio at the rear of the house.

If required, the commercial rooms can be adapted to a separate living/sleeping accommodation. This makes the house suitable for double occupancy or informal care.

The studio gets its light from the garden which can be accessed through French doors. The garage can also be accessed from the studio.

First floor: The spacious landing provides access to five bedrooms and a separate toilet.

The two bedrooms located at the front of the house are approx. 3.39 x 4.35 and 3.39 x 4.97 m in size. The latter bedroom offers access to the fully tiled bathroom with shower and cabinet with sink.

The master bedroom located at the rear of the house is approx. 4.48 x 3.99 m large and equipped with wardrobes and a private luxury bathroom with a walk-in shower, a bath, a piece of furniture with a sink and a closet. You can access the roof terrace, with a view of the garden, through the sliding doors.

The two other bedrooms located at the rear of the house are approx. 4.48 x 3.99 m, approx. 3.00 x 2.52 and approx. 3.00 x 7.70 m in size. Both bedrooms have a wardrobe and have access to the roof terrace through a sliding door. In addition, the latter bedroom has a kitchen unit with a sink.

Basement: The basement offers plenty of space to relax. In addition to the currently available gym, there is also a spacious hobby room, a sauna with double shower, a wine cellar and a large laundry room. There is also plenty of larder/storage space available and a boiler room with space for the central heating combi boiler.

The relaxation rooms in the basement are the perfect addition to the garden with heated swimming pool and Jacuzzi.

Garden: The sunny landscaped back garden faces south. The garden is equipped with several terraces, a lawn, various trees and hedges, a jacuzzi, a heated swimming pool with an electrically operated solar energy cover. Because of the location and the size of the garden, it is a private space where you can enjoy the sun.

Garage: The indoor garage is approx. 6.58 x 6.93 m and is provided with electricity and a skylight for daylight. You access the driveway through two electrically operated garage doors and access the studio through a door.
The spacious driveway offers parking for 4 cars and has access to the garage and the back garden.

Specifics:
- year of construction 1968;
- living area 357m2, surface commercial space 230m2;
- located on 2094m2 of private land;
- fully equipped with double glazing;
- with wall and roof insulation;
- 2006 central heating combi boiler (Atag) ;
- glass fibre available;
- house was thoroughly renovated and modernised in 2002;
- two separate entrances, so that living and working can remain separate;
- the 'commercial rooms' on the ground floor can be arranged as living/sleeping facilities, ideal for double occupancy or informal care;
- sunny south facing back garden;
- schools, sports facilities and shops are in the vicinity;
- centrally located in the 'green triangle' between Breda, Tilburg and Turnhout (BE); - completion in consultation.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1968 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 357 m² Perceeloppervlakte 2094 m² Gebouwgebonden buitenruimte 26 m² Overige inpandige ruimte 230 m² Inhoud 1930 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Dakterras Ja Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2006, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1520 m² (47.5 m bij 32.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 2 auto(s). Voorzieningen Voorzien van verwarming, Voorzien van water Parkeeroppervlakte 46 m² (665 bij 700) Totaal aantal 1 Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Zwembad, Schuifpui, Sauna Kadastrale gegevens Gemeente BAARLE-NASSAU Sectie C Perceelnummer 2533 Oppervlakte 2094 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Generaal Maczeklaan 8 in Baarle-Nassau 5111 XC Generaal Maczeklaan 8 in Baarle-Nassau 5111 XC Generaal Maczeklaan 8 in Baarle-Nassau 5111 XC

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Generaal Maczeklaan 8, 5111 XC Baarle-Nassau

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.